SFX Translated

Ons vertaalbureau in Luik werkt samen met duizenden freelancevertalers over de hele wereld!

SFX Translated is een vertaalbureau gevestigd in Luik en werkt samen met professionals over de hele wereld om u vertalingen van topkwaliteit te leveren. Daarnaast leveren we ook revisiediensten, video-ondertiteling, beëdigdevertalingen, enz. Ons vertaalbureau levert u een afgewerkt product in de kortst mogelijke tijd.

Wilt u een nauwkeurige vertalingvan gespecialiseerde teksten, zoekt u de exacte vertaling van een weinig gebruikte uitdrukking of wilt u zeker zijn dat u geen fouten maakt in een belangrijke tekst? U kunt vertrouwen op SFX Translated!

Vertaalbureau SFX Translated garandeert u een nauwkeurige vertaling van hoge kwaliteit, ongeacht het onderwerp van het brondocument.

Vertalingen naar en van alle talen

Ongeachtof het gaat om technische, medische of juridische teksten, SFX Translated levert professionele vertalingen van en naar elke taal ter wereld. SFX Translated is uw ideale partner voor de vertaling van een tekst of website van het Frans naar het Nederlands, van het Engels naar het Chinees of van het Russisch naar het Spaans!

Revisie van teksten

Hebt u een tekst van het Duits naar het Frans of van het Nederlands naar het Engels laten vertalen en wilt u zeker zijn van de kwaliteit van het resultaat? Hebt u net een aanbesteding of een economische tekst geschreven en wilt u die door een specialist laten reviseren ? Of wilt u gewoon een tekst laten corrigeren? SFX Translated kan hier allemaal voor zorgen!

Ondertiteling

Wilt u uw nieuwe reclamespot of reportage in een of meer talen laten ondertitelen om een grotere markt te bereiken? Wilt u bestaande ondertitels in andere talen laten vertalen? Beschikt u over ondertitels en wilt u deze in uw video integreren? SFX Translated zorgt voor het hele proces en levert u een eindproduct van hoge kwaliteit!

Beëdigde vertalingen

Moeten uw documenten worden vertaald voor gebruik in de rechtbank of voor een overheidsdienst ? Wilt u kracht van wet geven aan een vertaald contract ? Moeten uw statuten vertaald worden voor een komende bestuursvergadering? SFX Translated verzorgt in de kortst mogelijke tijd alle stappen in het proces, met name de vertaling, revisie, legalisatie en terugzending.

Extra diensten

SFX Translated biedt ook een aantal diensten ‘à la carte’ aan! Hebt u een audio-opname en wilt u een transcriptie ? Geen probleem! Bent u op zoek naar een tolk ? SFX Translated stelt er een ter beschikking! Wilt u een tekst herwerken met het oog op een bepaalde markt? Onze copywriters zijn er om u te helpen! Met SFX Translated is alles mogelijk!

Wacht niet langer om professioneel werk te laten uitvoeren tegen de beste prijs.