Medische, wetenschappelijke of farmaceutische vertalingen in Luik

Zoekt u een efficiënte en nauwkeurige partner voor de vertaling van uw medische en wetenschappelijke documenten ? Het bureau voor medische vertalingen SFX Translated werkt met een netwerk van professionele vertalers die u medische en wetenschappelijke vertalingen van en naar een grote verscheidenheid aan talen kunnen leveren. Deze vertalers beschikken ook over een grondige kennis van de medische sector en ervaring op deze specifieke gebieden.

Vertalingen van medische documenten, medische studies, medische en farmaceutische verslagen

Onze medische en wetenschappelijke vertalers kunnen vertalingen maken van en naar het Frans, Engels, Duits, Nederlands, Portugees, Spaans, Roemeens, Russisch, Chinees, Arabisch, Italiaans, enz.

Een greep uit onze specialisaties voor medische en wetenschappelijke vertalingen:

Medische vertalingen

Farmaceutische vertalingen

  • Vertaling van bijsluiters voor geneesmiddelen
  • Vertaling van farmaceutische technologieën
  • Vertaling van gebruiksaanwijzingen voor medische hulpmiddelen
  • Vertaling van presentaties
  • enz.

Maar ook vertalingen voor het ruimere vakgebied, zoals registratieprocedures, vergunningen voor het op de markt brengen van producten, verpakkings- of marketingmateriaal, websites, klinische proeven, medische facturen, enz.

Medische en wetenschappelijke vertalingen door professionele vertalers

Ons vertaalbureau vertaalt uw medische, wetenschappelijke en farmaceutische documenten en hun afgeleiden met behulp van een netwerk van professionele vertalers. Zij zijn gespecialiseerd in medische en wetenschappelijke vertalingen en opgeleid om u een onberispelijke vertaling te leveren.

Onze offertes zijn afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de tekst, het aantal woorden, de taal en de termijn waarbinnen de vertaling klaar moet zijn.

Alle door SFX uitgevoerde vertalingen worden grondig gereviseerd om er zeker van te zijn dat het document accuraat en grondig is geïnterpreteerd.

Wacht niet langer om professioneel werk te laten uitvoeren tegen de beste prijs.