Vertaling van wetenschappelijke artikelen

Tijdens uw studies krijgt u nu of in de toekomst te maken met wetenschappelijke artikelen die vertaald moeten worden om ze goed te kunnen begrijpen en uw opleiding met succes af te ronden. In uw beroepsleven is er eveneens veel kans dat u wetenschappelijke artikelen in een andere taal dan uw eigen taal moet lezen. In deze gevallen moet u kunnen rekenen op een uitstekende vertaling.

Wetenschappelijke artikelen: een perfecte vertaling in elke taal

Ons kantoor gevestigd te Luik beschikt over een uniek netwerk van vertalers verspreid over de hele wereld. Elk van onze medewerkers heeft een eigen specialisatie. Zo beschikken we voor elk onderwerp en elke taal over medewerkers die zich over uw opdracht kunnen ontfermen.

We willen immers het allerbeste voor u, dus stelt ons vertaalbureau, SFX Translated, u duizenden medewerkers ter beschikking. We zijn ervan overtuigd dat we de ideale persoon kunnen aanbieden om de vertaling van uw document perfect af te handelen.

Meer dan een vertaalbureau voor wetenschappelijke artikelen

Ons bureau is gespecialiseerd in de vertaling van allerlei soorten documenten. Of het nu documenten of audiovisueel materiaal betreft, wij vertalen het zoals u het wenst.

Er bestaan tal van documentformaten. We ondersteunen deze zonder problemen en voeren de gewenste vertaling uit.

Vertaalbureau: complete dienstverlening voor beheer van a tot z

Naast klassieke vertaaldiensten bieden we ook tekstrevisie, ondertiteling, beëdigde vertaling en diensten à la carte aan.

Met beëdigde vertaling bedoelen we juridische, medische of technische documenten die in de rechtbank of voor een raad van beheer worden gebruikt. We verzorgen het hele proces, met name: de vertaling, de revisie, de legalisatie en de bezorging.

Onze laatste dienstverlening houdt in dat we onze vaardigheden aanpassen aan uw behoeften. We bieden dus een geheel gepersonaliseerde dienstverlening aan. Bijvoorbeeld wanneer u voor werk naar het buitenland reist en u de landstaal niet kent, of een specifieke markt wilt aanboren zonder de boot te missen. Met de hulp van een tolk hoeft u geen rekening meer te houden met beperkingen door de taal. Zo kunt u zonder enige terughoudendheid naar uw afspraak gaan.

Ons vertaalbureau: uw bondgenoot voor een stralende toekomst

In deze tijd is openheid naar de wereld toe één van de belangrijkste kenmerken. Deze openheid zet ons ertoe aan allerlei plaatsen te verkennen en mensen van andere en interessante culturen te ontmoeten. Daarom is vertaling belangrijker dan ooit. Het wordt steeds moeilijker om in één enkele taal te communiceren.

Bied uw klanten kwaliteitsvolle content aan en spreek via ons uw publiek aan met een maximale impact in een korte tijdsspanne. U ontvangt een gedetailleerde offerte in 24 u met een tarief volgens de complexiteit, de deadline en het onderwerp. Wij bieden u een beheer van begin tot einde aan voor uw vertaling.

Hebt u een vertaling van wetenschappelijke artikelen nodig? Aarzel niet om contact op te nemen met uw vertaalbureau SFX Translated

Wacht niet langer om professioneel werk te
laten uitvoeren tegen de beste prijs.